Köpvillkor

Allmänna villkor

För att genomföra ett köp på ztirl.se krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på ztirl.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses Ztirl.

Företagsinformation:

Make By ZTiRL AB

Kanalvägen 3A

194 61 UPPLANDS VÄSBY

Tel: 070-961 00 63

Org.nr: 556979-5320

Din integritet är mycket viktig för oss och vi hanterar din personuppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Ta gärna del av vår integritetspolicy här.

Nöjd-kund-garanti

Hos oss ska du alltid vara 100% nöjd. Vi kallar det för nöjd-kund-garanti.

Vi lägger stor vikt vid konsultationen innan en make up för att du ska få ett resultat som helt går i linje med dina förväntningar. Om du av någon anledning skulle vara missnöjd är du välkommen tillbaka till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig igen.

Betalning, priser & erbjudanden

Alla priser på vår hemsida anges i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Kostnad för frakt kan tillkomma. Pris på kurser anges både inklusive 25% moms samt exklusive moms.

Avisering

När din order lämnar vårt lager får du ett mail med en spårningslänk. När beställningen sedan ankommer ditt utlämningsställe aviseras du med sms. Du kan även följa din order genom att logga in på Mina sidor.

Orderbekräftelse, leveransbekräftelse & kvitto

När du lagt en godkänd beställning så erhåller du en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Om du inte fått din orderbekräftelse inom 30 minuter, kontrollera din skräppost eller kontakta oss.

Ångerrätt, byte & reklamation

Om du ångrar ditt e-handelsköp ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt efter du lagt din beställning på info@ztirl.se eller.

Ztirl följer gällande lagstiftning för ångerrätt.

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 14 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna, detta i enlighet med Distansavtalslagen Lämpligtvis registrerar du en Retur på ditt konto enligt instruktionerna nedan, på så vis står Ztirl för returfrakten. För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Öppnade eller använda smink, hudvårds- och hygienprodukter återtas inte av hygieniska skäl. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd och fräsch produkt.

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Efter att du på valfritt sätt (förslagsvis genom att registrera en Retur under Mina Sidor) meddelat oss att du önskar returnera har du enligt lagen om distansavtal 14 dagar på dig att returnera den aktuella produkten. När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig, samt meddela dig via mail att ärendet är avslutat. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. Observera att eventuella avgifter såsom exempelvis frakt- och fakturaavgift ej återbetalas.

För varor som inhandlats under perioden november-december erhåller du som kund en förlängd ånger- och bytesrätt t.o.m. 14:e januari. Under samma förutsättningar som ovan och mot uppvisande av kvitto/ följesedel

Vill man använda Konsumentverkets officiella ångerblankett så finner man den här.

Reklamation

Ztirl följer Konsumentverkets regler för reklamationsrätt.

Allergisk reaktion

För oss är det viktigt att du är välinformerad inför ditt köp av våra produkter. På vår hemsida kan du ta del av ingredienslistor och övrigt som gäller innehåll till exempel doft.

Våra produkter är doftsatta med hypoallergenic parfymer eller naturliga oljor eller är helt parfymfria och vi tar alltid fram våra produkter med hänsyn till både människa och miljö. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med produktutveckling.

Om du ändå är osäker på vad en produkt innehåller, kontakta oss innan användning på info@ztirl.se så svarar vi på dina frågor.

Varukorg